Проектиране


Ако искате да живеете и работите в своето индивидуално райско пространство, във вашия източник на баланс и вдъхновение в ежедневието, не е необходимо да разпоагате с голямо дворно място и идеално изложение. Предлагаме ви дизайн-решения, които са изцяло съобразени с темперамента, нуждите, бюджета и количеството свободно време, което можете да инвестирате за поддържането на интериорната или екстериорната си градина.


 

Обучения


За създаването на всяка красива градина са необходими три неща: знания, творчество и грижа. Пряката полза от курсовете ни по градински дизайн е придобиването на практични знания и умения за да можете да превърнете дома, офиса и града наоколо в своята градина на мечтите.

Косвената полза от курсовете ни е стимулирането на творческия потенциал у всеки, увеличаването на личната и професионална ефективност, подобряването на емоционалното здраве и намаляването на стреса.


Консултации


Ако искате да си изясните какъв тип градина предпочитате да е имате - минималстична или такава, в която „се случват” много неща, какви настилки, растения и материали ще отговорят най-точно на вкуса и бюджвета ви, как градината ви да е поддържана, красива и ефектна през всеки сезон, на разположение сме да Ви консулитраме относно оптималния за Вас вариант.

Също така предлагаме професионален авторски надзор по време на строителството и реализиарането на проекта ви на терена.


 

Изграждане

в индивидуални случаи


Ако искате дизайн-проектът Ви да е професионално и цялостно изпълнен и реализираната на терена градина да отговаря на 100% на проектираната, можем да Ви предложим :

1. Вертикална планировка – естетично моделиране или терасиране на терена (ръчно или с техника).

2. Озеленяване – подбор, доставка и засаждане на декоративни растения.


Поддържане на вътрешни и външни градини

в индивидуални случаи


Ако желаете някой да се грижи компетентно за градината или интериора ви, така че да се наслаждавате на тяхната красота и свежест през всеки сезон, ви предлагаме целогодишна грижа за растенията.