parallax background

ECOLOGICAL DESIGN
мястото, където дизайнът среща природата

ЗА НАС

Проектите на Вержиния Костова съчетават гледните точки на две дизайн-школи, българската и английската. Създадените от нас градини  са удобни, стилни и изпълнени със смисъл, пространства, които доставят удоволствие на всички сетива.

Предлагаме качествени съвременни дизайн-решения на екстериорни и интериорни градини. Също така обучаваме любители и професионалисти да създават градини, които са едновременно практични и са и източник на вдъхновение в ежедневието.

МИСИЯ И ВИЗИЯ

Защо „Екологичен дизайн“? Защото вярвам в симбиозата между практичност и философски замисъл, в решаването на екологични и практични проблеми по творчески, смислен и визуално изразителен начин.

Вярвам, че качеството на обкръжението ни се отразява на всеки индивидуално и цялостно на света. Искам да допринеса за съживяването и запазването на хармоничния баланс между човека и природните цикли. Искам всеки да живее в пространство, което го вдъхновява и в което се чувства по-щастлив.

uslugi

20+ години опит

Отговорни и всеотдайни сме към поетите ангажименти, работим с радост и удоволствие. Ценим взаимоотношенията с клиенти, курсисти и колеги, целта ни е да създаваме дълготрайни работни взаимоотношения в приятелска атмосфера.
beli iconi nachalna str VSICHKO copy

100+ градини

Проектите ни на вътрешни и външни градини, индустриални пространства, хотели, ресторанти и басейни са съобразени с индивидуалния вкус и нужди на всеки клиент, имат замисъл, носят послание, функционални и ефектни са целогодишно.
publications

300+ публикации

Статиите за списанията „Наш Дом”„ Брава Каза“„ Абитаре”„ Колиърс Интернешънъл”„ Идеален Дом” и „Домът”, варират от практични градински теми до концептуални дизайн идеи. Това ни стимулира да се развиваме постоянно и да сме максимално полезни на читателите, курсистите и клиентите си.
kursiti

300+ курсисти

Една от мисиите ни е да учим хората да създават своите собствени градински оазиси“, без значение дали мястото е толкова малко, колкото перваз на прозорец или толкова голямо, колкото извънградска градина. Курсовете ни са подходящи за любители, професионалисти и всички желаещи да се преориентират кариерно.