• Веселин Михайлов
  Откликнах на поканата за градинския курс в точен за мен момент, привлечен да науча повече и да разширя хоризонтите си по отношение на дизайн на голям двор с къща в планината. На самия курс се уверих, че Вержиния е професионалист с богат опит и ценни познания, които да сподели и да насърчи търсещите. Тя има тънък нюх, как да води процеса, за да може участникът да види или усети, това, което наистина търси като Красота и Дизайн. Насърчен от нея и другите участници,веднага предприех стъпки към изпълнение на двора ми и моя голям проект постепенно продължава да се реализира. Благодаря!
  Веселин Михайлов
 • Анелия Найденова
  Изключително добре структуриран курс, дава базова и достатъчно задълбочена информация за композирането и поддържането на градината. Информацията в теоретичаната и практичната част е поднесена в много приятна атмосфера на взаимен обмен на идеи. Водещата е изключителен професионалист. Бих избрала отново да участвам.
  Анелия Найденова
 • Ирина Цончева
  Курсът е качествен и полезен. Добре структурирана и добре поднесена интересна и обширна информация, възможност веднага да се приложи на практика. Добри насоки при подготвяне на проект. Прекрасна атмосфера по време на курса. Огромно благодаря на Вержиния!
  Ирина Цончева
 • Мая Иванова
  Освен ползотворната информация в курса, много ценнен за мен беше индивидуалния подход към всеки от нас за оформяне на личното ни градинско пространство. Получих добра основа и структура, върху която да надграждам. Курсът стимулира креативното мислене и отваря въображението.
  Мая Иванова
 • Валентин Въльовски
  Хареса ми, че материалът е разделен на модули и че след всеки раздел има практическа част по реален индивидуален проект. Подробните обяснения и богата визуализация ми помогнаха да запомня максимало голяма част от преподадения материал.
  Валентин Въльовски
parallax background

Comfortable chair


Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis.

Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed, vestibulum id, eleifend justo vel bibendum sapien massa ac turpis faucibus orci luctus non, consectetuer lobortis quis, varius in, purus. Integer ultrices posuere cubilia Curae, Nulla ipsum dolor lacus, suscipit adipiscing.


SEE MORE
 

Contact us


BeDecor
Nulla imperdiet sit amet
Level 13, 2 Elizabeth St,
Melbourne, Victoria 3000
Australia

SEE MORE