ДА СЪТВОРИМ КРАСОТА ЗАЕДНО

В курсовете ни по градински дизайн за начинаещи и напреднали ще получите всички необходими теоретични и практични познания за това как да превърнете вашата тераса, балкон, сенчест вътрешен двор, покрив на гараж , интериор или извънградска градина в градински оазис.

Когато сме обкръжени от красивото, ние се чувстваме и действаме по различен начин - релаксираме, зареждаме се и взимаме иновативни решения.

Курсът ще ви даде всички необходими теоритични и практични знания за да можете вие сами, в разумно време, да създадете своето кътче зелен рай, да вземете правилните решения и да инвестирате правилно. Теоретичната част се състои от видео лекции, които можете да гледате по всяко удобно за вас време и на всяко място и до които имате многократен достъп за период от шест месеца. Практическата част се провежда в реално офисно пространство или на живо онлайн в Zoom. На всички, които желаят или не могат да присъстват на живо, ще бъде изпратен запис на имейл на проведената оналайн среща. В практическата част вие задавате своите въпроси, получавате насоки, съвети и препоръки за работата ви върху вашия индивидуален проект, обсъждаме напредъка и надграждането му. Може да изберете да работите и върху вашата градина на мечтите или да направите тематичен мууд борд, стимулиращ творческото мислене. Едно от практическите занятия се провежда в декоративен разсадник и в склад за градински настилки. Също така в края на курса ще имате знания за набор от тематични растения, придружаващи съответните модули и ще получите 8/16 мини-растителни енциклопедии в пдф-формат.

Курсът за начинаещи е разделен на две части – базово ниво (A1) и надграждащо ниво (A2). В надграждащото ниво има нови теми и допълнителна информация към модулите на базовото ниво. За да отговорим оптимално на вашите нужди, има различни пакети и варианти на участие в курса. За оптимален резултат е препоръчително да участвате в целия курс, но е възможно да се включите и в половината курс: (модули 1-5 или 6-10).  Можете да изберете да се възползвате само от видео лекциите по всяко време и ако желаете на по-късен етап,  да се включите и в практическите занятия. В края на всяка видео-лекция има задание за практическа работа ако изберете да работите самостоятелно върху проектите си.

В резултат на курса ще имате яснота за пътя и за стъпките на трансформиране на вашето пространство в личен оазис, където да прекравате качествено време със семейството и приятелите, да бъдете в пряк контакт със земята и природата, да почивате, да се зареждате и вдъхновявате. Без значение дали мястото  е толкова малко, колкото перваз на прозорец или толкова голямо, колкото извънградска градина. Курсът е и възможност да срещнете съмишленици и нови приятели.  Той ще стимулира творческото у всеки и животът ви ще стане по-вълнуващ и цветен!

 

Курс по градински дизайн за начинаещи – базово ниво.

Курс по градински дизайн за начинаещи – базово ниво (A1)

Базовият курс се състои от 10 видео урока и/или 3/ 5 практически срещи. Те следват последователността, в която се изгражда градината - от общия дизайн, към отделните й части, през видовете настилки и растения. Ще получите познания  за композицията и елементите, които правят градината успешна, за хоризонталния и вертикалния й скелет, за отделните й компоненти, за начините да бъде ефектна, скулптурна и жива целогодишно. За това как  да отглеждате красиво различните видове декоративни растения, билки и зеленчуци, как да имате стилно и удобно обкръжение, което  да ви свърже  с ритъма на природата.


• Бонус: 8 "мини тематични растителни енциклопедии".
• Запиши се с приятел и получи 20% отстъпка.
Програма
Курс по градински дизайн за начинаещи - надграждащо ниво.

Курс по градински дизайн за начинаещи – надграждащо ниво (A2)

Какво значи да създадеш своя градина? Да засадиш растения и да ги поливаш? Не. Да създадеш градина означава да създадеш пространство за радост, за отдих, за приятелство и смях, пространство за вдъхновение, за среща със себе си, със сезоните и с Живота. Целта на надграждащия курс е да надгради базовия. Да ви даде по-задълбочени познания и да ви вдъхнови да композирате градината си, така че тя да има по-дълбок замисъл, естетика, която храни душата ви и е извор на вдъхновение и баланс в ежедневието. Надграждащия курс се състои от 10 видео урока и/или 3/ 5 практически срещи, на живо или онлайн.

Да създадеш градина е мисия – за тези, които вярват, че ние създаваме заобикалящия ни свят такъв, какъвто искаме да бъде. Градината е творчество и знание, и ние сме готови да споделим с вас най-прекия път към градината на мечтите ви.


• Бонус: 8 "мини тематични растителни енциклопедии".
• Запиши се с приятел и получи 20% отстъпка.
Програма
Курс по градински дизайн за напреднали.

Курс по градински дизайн за напреднали

Курсът задълбочава практическите и дизайн познанията относно изграждането на пространство, което предлага "цялостно" преживяване и стимулира всичките ни сетива. Артистични аспекти на ландшафтния дизайн. Участниците от „Първа част“ на курса могат да продължат и задълбочат разработката на проекта си или да работят по нов. Курсът се провежда под формата на 3 срещи на живо и 5 видео урока.
• Бонус: 4 "мини тематични растителни енциклопедии".
• Запиши се с приятел и получи 20% отстъпка.
Програма
Курс по градински дизайн.

Ценови пакети

• 1 видео-лекция – на Модул 1 или Модул 10 + 1 растителна мини енциклопедия - 55 лв

• пакет от 5 видео-лекции (Модул 1-5 или модул 6-10) ниво А1 + 3/5 мини растителни енциклопедии - 225 лв.

• пакет от 10 видео-лекции (Модул 1-10) ниво А1 + 8 мини растителни енциклопедии - 349 лв.

• частично участие в ниво А1- 5 видео лекции (модул 1-5 ), 1 въвеждащо и 2 практически занятия с работа върху индивидуалните проекти, 1 занятие в декоративен разсадник и 1 в склад за настилки : ранно записване до 12.03. 2024г: 495лв след това - 545 лв

• участие в пълен курс (10 видео лекции) ниво А1, 1 въвеждащо и 4 практически занятия с работа върху индивидуалните проекти, 1 занятие в декоративен разсадник и 1 в склад за настилки: ранно записване до 12.03. 2024г - 727 лв, след това - 777 лв.

Запиши се